Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dva nazí, opilí a zdrogovaní muži předváděli sousedům sexuální hrátky, přitom vyhazovali nábytek z okna

To tedy musel být divoký mejdan. Dva hodně rozdovádění nazí muži se postarali svým sousedům o pořádné pozdvižení v bytovém domu v lokalitě Pod Hůrkou v Klatovech. Naháči pobíhali ve společných prostorách domu, před zraky lidí předstírali sexuální hrátky a vše vyvrcholilo vyhazováním nábytku z oken jejich bytu. Oba muži byli pod vlivem alkoholu a omamných látek.

K nahlášenému případu výtržnosti vyjížděli klatovští policisté do Podhůrčí kolem poledne. „Dva muži byli pod vlivem alkoholu i návykových látek, kdy spolu popíjeli od večerních hodin předcházejícího dne. Kolem poledne se pohádali, hlasitě pokřikovali, vzájemně se uráželi a rozbíjeli vybavení bytu. Dále se po společných prostorách domu pohybovali bez oblečení, v okně simulovali sexuální hrátky a následně vyhodili z okna bytu na chodník dvě plastové židle a dlažební kostku,“ popsala řádění husté dvojky mluvčí policie Dana Ladmanová.

Policisté na místě zjistili totožnost jednatřicetiletého a čtyřiadvacetiletého muže. „Oba se podrobili dechovým zkouškám, kdy starší nadýchal 2,43 a mladší 2,29 promile alkoholu a testy na návykové látky měly u obou pozitivní výsledky. Policie teď případ řeší pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky alkohol, drogy, sexuální hrátky, naháči, nazí muži, výtržnost, sex, omamané látky, okno, Klatovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva nazí, opilí a zdrogovaní muži předváděli sousedům sexuální hrátky, přitom vyhazovali nábytek z okna  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.