Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Legendární kolekce oblečení města Plzně #COPATUTOJE se vrací v nové reedici a opět jde na dračku

Při vyhlášení Plzně Evropským hlavním městem kultury se v roce 2015 stala hlavní ikonou legendární kšiltovka #COPATUTOJE místní firmy Horsefeathers. Vlastníkem značky #COPATUTOJE je město Plzeň. Nyní ji propůjčilo Plzeňskému Prazdroji. Společně Plzeňanům i návštěvníkům krajské metropole přináší novou reedici oblíbené kolekce. Při prvním uvedení původní kolekce na trh se po ní beznadějně zaprášilo během několika dní a okamžitě se stala obrovským hitem.  

„Produkty #COPATUTOJE ukázaly obrovskou chuť všech ‚Plzeňáků‘ vyjádřit svoji náklonnost k Plzni, a proto jsme se rozhodli využít společné energie k podpoře dobré věci. Připravili jsme projekt reedice kolekce #COPATUTOJE se značkou Pilsner Urquell, která má krásný přesah v podobě výtěžku na podporu nemocnice,“ uvedl primátor města Plzně Martin Baxa (ODS).

„Právě uvádíme na trh unikátní produkty Pilsner Urquell #COPATUTOJE, které jsou výjimečnou ukázkou spolupráce města Plzně, pivovaru a plzeňské firmy Horsefeathers, výrobce všech produktů z kolekce. Jsme hrdí, že jsme se do projektu mohli zapojit a společně připravit kolekci, díky které navíc podpoříme dobrou věc,“ řekla Pavla Mášková, manažerka turistických provozů Plzeňského Prazdroje.

„Jsme moc rádi, že se součástí projektu COPATUTOJE stala značka Pilsner Urquell, která je neodmyslitelně spojená s Plzní a dává projektu COPATUTOJE úplně nový rozměr,“ dodal Pavel Kubíček, spolumajitel firmy Horsefeathers.

Logo #COPATUTOJE najdou zájemci v kolekci v typickém barevném kódu Pilsner Urquell – hashtag v červené barvě jako prazdrojská pečeť na typickém lahvově zeleném pozadí, to vše doplněné bílým písmem.

Nová kolekce oblečení Pilsner Urquell #COPATUTOJE je v prodeji od 15. září v Dárkové prodejně Plzeňského Prazdroje na nádvoří pivovaru a také na e-shopu www.eshop.prazdroj.cz. Koupí zboží z této kolekce získají zákazníci nejen unikátní produkt, ale zároveň pomohou Onkologické a radioterapeutické klinice Fakultní nemocnice Plzeň. Konkrétní část výtěžku z každého produktu totiž poputuje právě na danou kliniku, kde přispěje na zlepšení vybavení a pomůže zpříjemnit okolí nemocnice venkovními relaxačními prvky.

„Velmi si této aktivity vážíme. V této nelehké době, kdy se veškerá pozornost upírá na pandemii koronaviru, musíme myslet i na ostatní pacienty, hlavně na ty nejvíce nemocné a ohrožené. Děkujeme všem, kteří tuto akci podpoří, a zároveň i značce Pilsner Urquell a městu Plzeň,“ poděkoval Václav Šimánek, ředitel Fakultní nemocnice Plzeň.

Ohodnoť článek

Foto Plzen.eu

Štítky copatutoje, nová kolekce, oblečení města, Plzeň, Plzeňský Prazdroj, a. s., projekt, Evropské hlavní město kultury, Fakultní nemocnice Plzeň, Martin Baxa, ODS, pandemie covidu-19, Václav Šimánek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Legendární kolekce oblečení města Plzně #COPATUTOJE se vrací v nové reedici a opět jde na dračku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.