Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Druhé kolo soutěže Spolu pro Plzeň pomůže podnikům, které zasáhla koronavirová krize

Podniky zasažené koronavirovou krizí má podpořit už druhé kolo soutěže Spolu pro Plzeň, které začne 1. června a potrvá do 30. srpna. Již podruhé ji společně vyhlašují město Plzeň a iniciativa Musíme si pomáhat v Plzni. Princip spočívá v tom, že návštěvníci do soutěže zapojených restaurací, kaváren či bister sbírají razítka za útratu na hrací karty, které pak odevzdávají organizátorům. Hrací karty jsou slosovatelné a jejich majitelé tak mohou získat některou ze zajímavých cen. Hlavní výhrou bude tentokrát elektroskútr.

„První kolo soutěže se za velkého zájmu veřejnosti konalo už loni na podzim. Situace byla letos na jaře pro podnikatele opět velmi složitá. S aktuálním rozvolněním nastává ten pravý čas je znovu v Plzni podpořit. Tím, že jako město soutěž spoluorganizujeme, vyjadřujeme sounáležitost s jejich nelehkou situací. Chceme zároveň motivovat Plzeňany, aby své oblíbené restaurace, kavárny či cukrárny nebo bistra nenechali padnout,“ uvedl plzeňský primátor Martin Baxa (ODS).

„My víme, že podnikatelé pomoc opravdu potřebují. Mít skoro rok zavřenou provozovnu či omezen její provoz, je nepředstavitelný problém, který se majitelé snažili a snaží zvládnout. Vážíme si těchto podnikatelů, chceme ukázat, že jsme s nimi. Chceme udělat vše, co je v našich silách pro to, abychom jim pomohli,“ uvedl za iniciativu Musíme si pomáhat v Plzni Vincent Bodrov.

Úkolem každého účastníka soutěže je v období od 1. června do 30. srpna nasbírat 10 razítek do hrací karty. Karty budou k dispozici ve všech podnicích, které se do soutěže zapojily, a v Turistickém informačním centru města Plzně na náměstí Republiky. Podniky jsou označené jako v prvním kole samolepkou s černým srdcem – logem projektu a hashtagem #spoluproplzen a #spoluproplzenII. Podmínkou získání razítka je útrata v minimální hodnotě 100 korun. Počet hracích karet na osobu je neomezený.

„Do soutěže se nyní zapojilo zhruba 120 podniků a další zájemci se stále ještě přihlašovat mohou,“ doplnila Jana Komišová, vedoucí Odboru prezentace a marketingu Magistrátu města Plzně. Seznam podniků bude zveřejněn na www.musimesipomahatvplzni.cz. Vyplněné karty mohou účastníci soutěže průběžně vhazovat do schránky, která bude umístěna na náměstí Republiky u Turistického informačního centra. Podmínkou pro zařazení do slosování bude karta s 10 platnými razítky.

„Každý účastník musí před vhozením hrací karty do schránky odtrhnout kontrolní ústřižek a pečlivě ho uchovat. Soutěžící mohou odevzdat neomezené množství karet, zvýší tím tak svou šanci na výhru,“ upřesnila Jana Komišová. „Abychom usnadnili veřejnosti účast v soutěži, připravujeme také on-line registraci. Lidé, kteří nemají možnost vhodit kartu s razítky do schránky u infocentra na náměstí Republiky, mohou využít tuto jednodušší formu,“ upozornil Vincent Bodrov.

Ohodnoť článek

Foto Martin Pecuch Plzen.eu

Štítky soutěž, spoluproplzen, Musíme si pomáhat, schránka, hrací karta, losování, výherce, koronavirus, Plzeň, koronavirová krize, Náměstí republiky, ODS, Martin Baxa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Druhé kolo soutěže Spolu pro Plzeň pomůže podnikům, které zasáhla koronavirová krize  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.