Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Hromada odpadu vyvolala bouřlivou diskusi, tři muži na nic nečekali a nepořádek odvezli

Obrovské pozdvižení na sociálních sítích z oblasti Klatov vyvolaly fotografie velké hromady odpadu, kde převládaly zejména staré a zničené plastové autodíly. Nepořádek se nacházel nedaleko vodojemu poblíž odbočky na Týnec, tedy těsně za hranicemi části Klatovy – Luby.

Zatímco většina lidí o nalezené hromadě plastového odpadu z tepla svých domovů bouřlivě diskutovala prostřednictvím facebooku, bleskově se dala dohromady trojice chlapíků, kterým nebyl nepořádek lhostejný a nechtěli o něm jen diskutovat.

„Kde to je? Beru auto s vlekem svezu to do sběráku. Pokud jedete hned pomůžu to uklidit. Je to hned za odbočkou na Týnec. Jedu pro vlek za 15 min jsem tam. Chcete pomoct? Tak já taky vyrážím. Pět minut.“ Přesně tak vypadala rychlá konverzace trojice El Niňo, Martin Kolář a Ondřej Štěpáník.

Krátce poté už byl nepořádek naložen a odvezen tam, kam patří. To vše na vlastní náklady, vlastními auty bez nároku na honorář. Ještě předtím se ovšem na místo dostavila i hlídka policie, která prověřila nalezené indicie, jež by mohly odhalit viníka, který odpad vyhodil.

Podle informací z facebookové skupiny se nahromaděný nepořádek předtím válel v nedalekém lese, kde se dělala prořezávka. A proto se vytahal ven, kde ovšem zůstal minimálně týden, dokud ho neodvezla trojice zmíněných nadšenců. Těm za to patří velké poděkování. A děkovali i mnozí diskutující ve facebookové skupině.    

„Děkujeme za podporu, jen nás trošku zklamalo, že každý komentoval, jaký je tam bordel, jak je to strašné… Jezdí okolo, ale že by se někdo přidal,“ komentoval akci jeden z trojice vystupující pod nickem El Niňo.   

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto El Niňo / Facebook

Štítky nepořádek, odpad, příroda, úklid, poděkování, Klatovy, Týnec, Luby, Martin Kolář, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hromada odpadu vyvolala bouřlivou diskusi, tři muži na nic nečekali a nepořádek odvezli  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.