Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Plzeňská Drbna má za sebou velmi úspěšný první rok v ostrém provozu

Přesně rok uplynul dnes od okamžiku, kdy začala na naší mediální scéně působit v ostrém provozu Plzeňská Drbna. Připojila se tak do rodiny dalších regionálních online portálů Drbna vydavatelství Trima News. Zatímco Česko zažívalo před rokem svůj první velký lockdown a odstartovala první vlna koronavirové pandemie, rozjížděla se redakce Plzeňské Drbny.

Začali jsme pracovat ze dne na den prakticky na „zelené louce“ s minimálním počtem čtenářů. Byl to start z nuly na sto a pořádná jízda! V konkurenci ostatních zavedených regionálních titulů jsme se rozhodně neztratili. Naopak se nám v rekordně krátké době podařilo zaujmout prostřednictvím našich článků, reportáží, rozhovorů, fotografií i komentářů značné množství Vás, našich čtenářů. A za to Vám patří velké poděkování.

Bylo velmi napínavé sledovat, jak se den ode dne zvyšoval počet čtenářů a návštěvníků webu Plzeňská Drbna. Za rok práce Plzeňská Drbna zaznamenala podle údajů Google Analytics více než 5,7 milionu návštěv a může se pochlubit zhruba 2,6 miliony reálných uživatelů! A to už něco znamená! Přízně našich čtenářů si nesmírně vážíme. Redakce Plzeňské Drbny bude dál posouvat své hranice a zvyšovat kvalitu. Denně publikuje minimálně deset materiálů. Díky našim výsledkům jsme i velmi atraktivní médium pro inzerenty.

Drbna je nezávislé online zpravodajství z regionů, které má české vlastníky, vydavatelství Trima News. Naší vizí je stát se nezávislou regionální online zpravodajskou jedničkou v České republice. Každý kraj má svou unikátní adresu. Drbny mají v každém regionu svojí regionální redakci, zprávy jsou tedy autentické, nepřejaté. Celostátní zpravodajství, a to nejlepší z regionů, pokrývá pomyslná střecha všech Drben - Drbna.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Trima News

Štítky Plzeňská Drbna, Trima News, zpravodajství, Drbna.cz, Česko, Google Analytics

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plzeňská Drbna má za sebou velmi úspěšný první rok v ostrém provozu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.