Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Švédský nábytkářský gigant potěšil Plzeňany, otevírá dlouho očekávané výdejní místo

Obyvatelé Plzně se konečně dočkali, IKEA ve městě otevře nové výdejní místo. Pro mnoho zákazníků tím zajistí dostupné a pohodlné nakupování, aniž by museli cestovat do nejbližší prodejny v Praze. Objednávat zboží s doručením do tohoto výdejního místa mohou zákazníci na webu IKEA.cz už od dneška. Od středy 10. března 2021 si pak budou moci vyzvedávat první zásilky.

Výdejní místo v Plzni bude zásobovat obchodní dům IKEA Zličín. „Zákazníkům prostřednictvím nového výdejního místa v Plzni nabízíme další možnost si vybrat, kde a kdy si chtějí nákupy vyzvednout. Obchodní domy IKEA zůstávají nadále klíčovou částí našeho podnikání. Jsou místem, kde naši zákazníci mohou čerpat inspiraci a setkávat s našimi odborníky, kteří jim pomohou s plánováním bydlení,” uvádí Jiří Kuča, ředitel obchodního domu IKEA Zličín.

Výdejní místo se nachází na adrese Domažlická 180a poblíž velkého kruhového objezdu na rozmezí Skvrňan, Borských polí a Nové Hospody. Je dobře dostupné i pro zákazníky z celého regionu, kteří už za nákupy nebudou muset dojíždět do nejbližšího obchodního domu IKEA Zličín. Ušetří tak zhruba 170 kilometrů a dvě hodiny na cestách.

Zákazník, který si zboží objedná na webu IKEA.cz a zvolí si službu Klikni a vyzvedni, má nově na výběr možnost vyzvednutí právě v Plzni. Výdejní místo bude otevřeno sedm dní v týdnu – ve všední dny od 14 do 19 hod a o víkendu od 9 do 14 hod.

Ceny za službu jsou odstupňovány podle celkové hmotnosti zboží v objednávce. Začínají na 99 Kč pro objednávky do 15 kg a maximální cena za tuto službu je 699 Kč u objednávek, které přesahují 200 kg. „Ve srovnání s doručením přímo do bytu zákazníci při využití výdejního místa zaplatí za službu výrazně méně,” doplňuje Jiří Kuča.

První z nových výdejních míst v Česku otevřela IKEA v červnu 2020 v Hradci Králové, pak následoval Liberec, Zlín, České Budějovice a Olomouc. „Naši zákazníci si nová výdejní místa rychle oblíbili. V návazností na poptávku jsme ihned navyšovali kapacity a rozšiřovali otvírací doby. Věříme, že výdejní místo v Plzni bude minimálně stejně úspěšné,“ říká Tamara Soukalová, sourcing developer IKEA Česká republika.

Letos plánuje IKEA otevřít další výdejní místa také v Karlovarském a Ústeckém kraji a plánovací studio v Praze.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky IKEA, výdejní místo, sklad, Plzeň, nábytek, nakupování, Praha, obchodní dům, Česko, Skvrňany, Nová Hospoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Švédský nábytkářský gigant potěšil Plzeňany, otevírá dlouho očekávané výdejní místo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.