Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dvacítka štamgastů popíjela v plzeňské hospodě ještě ve 23:25 hodin, majitele čeká tučná pokuta

K ohlášenému rušení nočního klidu vyjížděli strážníci městské policie do Skrétovy ulice ve 23,25 hodin. Na místě zjistili, že v jedné restauraci její majitel porušil mimořádné opatření omezující provoz hospod do 22. hodiny. Podnik byl totiž plný lidí vesele popíjejících alkohol.  

„V provozovně se v danou chvíli nacházelo asi 20 osob, které seděly u stolu a popíjely. Vzhledem k tomu, že zde bylo porušené mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví, bude se touto záležitostí zabývat Krajská hygienická stanice Plzeňského kraje,“ informovala Veronika Kuchynková z městské policie.

Pořádně naštvaný majitel restaurace na místě strážníkům sdělil, že jejich jednání je protiústavní, a záležitostí se bude zabývat jeho právník. Opatření ministerstva zdravotnictví ovšem jasně stanovilo, že se zakazuje přítomnost osob v arech, restauracích a hospodách v době od 22 do 06 hodin.

Hlídka městské policie našla otevřenou a fungující hospodu ve 23,25 hodin. Majiteli podniku, který navštěvují zejména cizinci, za porušení zákazu teď hrozí vysoká pokuta. Lidé z okolí podniku si stěžovali na hluk.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky městská policie, rušení nočního klidu, porušení omezení provozu hospod, hospoda, restaurace, obecní policie, Krajská hygienická stanice, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvacítka štamgastů popíjela v plzeňské hospodě ještě ve 23:25 hodin, majitele čeká tučná pokuta  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.