Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Bezplatnou koronavirovou právní poradnu zřídilo pro své občany a podnikatele město Přeštice

Zajímavou službu zřídilo pro své občany i podnikatele město Přeštice na jižním Plzeňsku. Ve spolupráci s advokátní kanceláří města Ungr, Knaizl & spol nabídlo možnost využít bezplatného právního poradenství při řešení problémů vyvolaných koronavirovou epidemií na území České republiky.

„Rozhodli jsme se vyjít vstříc občanům, kteří se potýkají s problémy vyvolanými pandemií koronaviru, ať už se týkají pracovní, občanské, rodinné, podnikatelské či obchodní povahy. Právní poradenství se uskuteční ve dnech 30. dubna a 7. května vždy mezi 9.00 a 12.40. Zájemci se mohou registrovat na telefonním čísle 379 304 444. Těmto zájemcům bude v rámci nabídnutých termínů přidělen konkrétní časový úsek 20 minut, ve kterém se právní porada uskuteční,“ říká starosta města Přeštice Karel Naxera (TOP 09).

Zájemce s sebou přinese veškeré potřebné podklady, které se jeho záležitosti mohou týkat, ať už se jedná například o smlouvy nebo rozhodnutí. Porada není určena k sepisování smluv, podání, žádostí a podobných úkonů. Poradenství bude probíhat za zvýšených hygienických podmínek odpovídajícím platným nařízením.

V Přešticích šla v době koronavirové epidemie příkladem i světově proslulá přeštická prasátka. Neznámý vtipálek nasadil speciální „maxi roušky“ dvojici prasátek kameninovéh sousoší, které stojí už od 60. let minulého století v Přešticích vedle kostela u výpadovky na Klatovy. Před nákazou je tak ochráněno zřejmě jediné tuzemské sousoší věnované prasatům. 

Ohodnoť článek

Foto Richard

Štítky koronavirus, právní poradna, Přeštice, pomoc občanům, podnikatelé, smlouvy, Česko, Plzeňský kraj, pandemie covidu-19, TOP 09

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bezplatnou koronavirovou právní poradnu zřídilo pro své občany a podnikatele město Přeštice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.