Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Úterý 24. září 2024  |  Svátek má Jaromír
Bez reklam

Svatbu jako řemen lze uspořádat přímo v srdci nejslavnějšího českého pivovaru

Nejen milovníkům piva a pivní kultury je určena novinka z pivovaru Plzeňský Prazdroj. Ten totiž nabízí originální zážitek, kterým se může stát svatební den v prostorách nejslavnějšího českého pivovaru. Zájemce láká nejen na kompletní servis, tradiční českou i moderní gastronomii, zábavný program, ale také na netradiční a velmi fotogenické prostředí.

„Díky flexibilitě dostupných prostor Plzeňského Prazdroje není problém uspořádat dokonalý den D bez ohledu na počasí či roční období, pod střechou i širým nebem. Svatební obřad se může odehrát v altánku skrytém nedaleko nádvoří pivovaru, na paloučku u  Konferenčního centra SECESE či v zahradním pavilonu Formanka. Pro svatební hostinu a večerní veselí jsou ideální čtyři sály různých velikostí. Svatební menu je  sestaveno dle přání na míru, možné je i grilování pod hvězdnou oblohou,“ informoval mluvčí pivovaru Zdeněk Kovář.

Prostředí pivovaru skýtá „neokoukaná“ zákoutí pro pořízení svatebních fotografií, jako jsou třeba pivovarské sklepy či historická Jubilejní brána. Stejně netradiční jsou i možnosti tematické zábavy pro svatebčany, kteří mohou absolvovat Školu čepování piva Pilsner Urquell pod  vedením mistrů výčepních. Není problém absolvovat exkluzivní prohlídku pivovaru s ochutnávkou nefiltrovaného a nepasterizovaného piva přímo z dubových sudů v historických sklepích.

Svatební hosté si mohou z veselky odnést i originální personalizovaný dárek. „Jedná se o gravírované pivní sklenice, lahve s vlastní etiketou nebo jiné předměty připomínající výjimečný den. Doladit všechny detaily svatby popřípadě pomůže zdejší zkušená svatební koordinátorka,“ dodává mluvčí pivovaru.

Ohodnoť článek

Foto Se svolením Plzeňský Prazdroj

Štítky svatba, svatební den, plzeňský pivovar, Plzeňský Prazdroj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svatbu jako řemen lze uspořádat přímo v srdci nejslavnějšího českého pivovaru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.