Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Svůj mobilní fotopoint pro turisty i místní chce mít město Plzeň. Teď vypsalo soutěž na jeho návrh

Populární vychytávku pro turisty plánuje vytvořit město Plzeň, které vypisuje soutěž na návrh pro svůj mobilní fotopoint. Bude sloužit jako místo pro fotografování turistů i Plzeňanů, a to především na různých akcích města. Vzniknout má prvek s viditelným nápisem Plzeň, případně s nápisem #visitplzen.

„Přijedete-li do měst v zahraničí, většinou zde najdete fotopoint, který tvoří nějaká skulptura či designově zajímavý předmět, jenž obsahuje odkaz na logo města nebo se váže na městskou symboliku a podobně. Turisté se u nich fotí, pořizují památku na výlet. Představa města je taková, aby byl fotopoint mobilní a bylo možné jej umisťovat na různá místa při velkých akcích, jako jsou Slavnosti svobody, Sportmanie, adventní trhy a podobně,“ uvedla Lucie Kantorová (ANO), náměstkyně primátora pro oblast školství a cestovního ruchu.

Město Plzeň prostřednictvím své příspěvkové organizace Plzeň – TURISMUS teď vyhlašuje veřejnou soutěž na návrh mobilního fotopointu. Vyzývá proto designery, grafická studia i další zájemce, aby se do soutěže přihlásili. Uzávěrka soutěže je 30. června 2024.

„Nejlepší návrh bude vybírat městem stanovená hodnotící komise. Rozhodnuto by mělo být do 30. srpna 2024. S umístěnými na prvních třech místech bude uzavřena licenční smlouva a získají finanční odměnu, za návrh na prvním místě ve výši 50 tisíc korun, za druhé místo 15 tisíc korun a za třetí místo 10 tisíc korun,“ dodala mluvčí magistrátu Eva Barborková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Visit Plzeň

Štítky fotopoint, soutěž na fotopoint, mobilní fotopoint, turistický ruch

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svůj mobilní fotopoint pro turisty i místní chce mít město Plzeň. Teď vypsalo soutěž na jeho návrh  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.