Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Veletrh práce nabídne řadu zaměstnání za skvělé mzdy pro všechny věkové kategorie, ale i digitální dovednosti

Víte, že průměrná mzda operátora CNC strojů je 37 820 Kč a hodinová mzda převyšuje 210 Kč? Řada z nich ovšem dostává s příplatky i přes 50 000 Kč. Že tolik nevyděláváte? Přijďte se zeptat na plzeňský Veletrh práce a vzdělávání Klíč k příležitostem, kolik vám za vaši práci zaplatí! Uskuteční se 30. ledna v TJ Lokomotiva Plzeň za účasti několika desítek firem. Ty budou nabízet pracovní pozice od dělnických, přes specializované až po technické s vysokou specializací.

Firmy nabídnou i brigády a pracovní praxe pro studenty. „Je to jediný veletrh v kraji, který je zaměřen na všechny profese i věkové kategorie,“ zdůrazňuje Jana Brabcová, jednatelka pořadatelské společnosti Grafia. Celý program veletrhu, vystavující firmy i seznam pracovních míst najdete ZDE.  

Práci nabízejí i mimoplzeňské podniky, například Novares. „Aktuálně hledáme do našeho závodu v Janovicích nad Úhlavou především elektrikáře (slaboproud) a do závodu v Cerhovicích hledáme seřizovače a nástrojaře. Od roku 2025 rozjedeme velký projekt s Teslou a budeme nabírat i další pozice. Stačí nám na veletrh přinést svůj životopis a my se ozveme,“ říká například personalistka Lucie Škrobánková.

Během celodenního doprovodného programu se účastníci veletrhu na přednáškách dozvíte, jak na životopis a pracovní pohovor. Se smlouvami zase poradí pracovní právník. Lidé se dále mohou dozvědět i to, jak získat až 100 000 Kč na své vzdělávání od státu. Chybět nebudou ani nabídky na rekvalifikace a kurzy digitálních dovedností, které jsou použitelné v práci i v běžném životě.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Grafia, veletrh práce

Štítky veletrh práce, nabídka práce, nové zaměstnání, rekvalifikace, digitální dovednosti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veletrh práce nabídne řadu zaměstnání za skvělé mzdy pro všechny věkové kategorie, ale i digitální dovednosti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.