Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Žena se bála o život své sousedky a svěřila se proto městské policii. Její obavy se vzápětí potvrdily

Velké obavy o život své sousedky měla starostlivá žena z plzeňské městské části Slovany. Proto neváhala a se svými poznatky se svěřila městské policii. A jak se o několik minut později ukázalo, její obavy byly oprávněné.

„Hlídka ze Slovan vyjížděla do akce na základě oznámení. Paní uvedla, že v bytě vedle ní má údajně bydlet starší paní, která nereaguje na zvonění a nezvedá telefon. Oznamovatelka strážníkům sdělila, že má klíče od bytu své sousedky a hlídka s ní do bytu vstoupila kvůli obavám o ženino zdraví,“ popsala událost mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Po vstupu do bytu hlídka nalezla šestadevadesátiletou ženu ležet vedle postele. „Nebyla schopna se hýbat a ani mluvit. Strážníci dle zjištěných skutečností pojali podezření, že žena prodělala mozkovou příhodu a okamžitě na místo přivolali záchrannou službu, která ženu následně transportovala do nemocnice,“ dodala mluvčí městské policie.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky záchrana ženy, starostlivá sousedka, městská policie

Žena se bála o život své sousedky a svěřila se proto městské policii. Její obavy se vzápětí potvrdily  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.