Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Pivstro bude vařit na chodníku kotlíkovou polévku. Charitativní akce podpoří dětskou onkologii

Speciální kotlíková polévka se bude vařit 23. prosince před vyhlášeným plzeňským bohémským bistrem Pivstro v Bezručově ulici. Jde o druhý ročník předvánoční charitativní akce, jejíž výtěžek půjde ve prospěch dětského hematologicko-onkologického oddělení FN v Plzni.

„Vařit se bude gulášová polévka v době od 12.00 do 19.00 hodin přímo na chodníku před Pivstrem. Bude se vařit gulášová polévka, druhý ročník akce, vydává se od 12. do 7 venku před bistrem. Polévka se bude vařit v kotlíku na ohni před zraky veřejnosti. Bude se rozdávat všem potřebným, kdokoliv bude chtít, tak ji dostane zdarma. A kdo bude chtít přispět, tak tam bude kasička,“ říká provozní David Tobrman.

Ten den půjde dětské hematologicko-onkologické oddělení také ze všech prodaných piv částka 10 Kč a z jídla 10 procent. „Akci jsme pořádali už loni, kdy šel výtěžek na stejné oddělení do nemocnice,“ dodává David Tobrman.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto David Tobrman

Štítky kotlíková polévka, charitativní akce, polévka pro potřebné, Pivstro

Pivstro bude vařit na chodníku kotlíkovou polévku. Charitativní akce podpoří dětskou onkologii  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.