Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nenechte si ujít Pivovarský brunch! Zažijte nezapomenutelnou grilovačku v krásném prostředí pivovaru

PR článek

Neděle plná grilování, dobrého jídla a pití v jednom. To bude pivovarský brunch u zahradního pavilonu Formanka v areálu Plzeňského Prazdroje, kde vás 18. června pohostí od 11 do 15 hodin za jednotné vstupné 750 korun za osobu.

Nezapomenutelná grilovačka se uskuteční v krásném prostředí pivovaru, který je známý svou dlouhou tradicí a výjimečným pivem. Grilování v Plzeňském Prazdroji bude nejen gastronomickým zážitkem, ale také jedinečnou příležitostí pro setkání se s přáteli, rodinou nebo kolegy.

Těšit se můžete například na hovězí burger, grilovanou vepřovou panenku, kuřecí prsa nebo lososa. Navíc z vlastní udírny vytáhnou kuchaři pivovarskou klobásu nebo sekanou! Nebude chybět bohatý studený bufet, kde bude pastrami, uzený losos, mozzarella s rajčaty a bazalkou, uzená kachní prsa, marinované ryby a mořské plody, salátový bar, sladké dobroty a naprosto báječná tomatová polévka s bazalkou a krutony.

Cena zahrnuje i konzumaci nápojů! Vybírat můžete z alko i nealko nabídky. Nebude chybět zlatý tekutý ležák Pilsner Urquell, Frisco, Birell, speciály z minipivovaru PROUD, voda i káva. Takže vaším úkolem bude jen si užít pohodovou atmosféru, degustovat a popíjet dle chuti. Vstupenky jsou omezené, tak neváhejte a zarezervujte si své místo dopředu!

Více na webu prazdrojvisit.cz . A ZDE se zase dozvíte informace o konkrétní akci.  

Ohodnoť článek

Štítky gastronomie, Plzeňský Prazdroj, Pivovarský brunch, grilovačka v pivovaru

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nenechte si ujít Pivovarský brunch! Zažijte nezapomenutelnou grilovačku v krásném prostředí pivovaru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.