Počasí dnes20 °C, zítra23 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Do vyhlášeného podniku zničeného nedávným požárem se vrací život. Majitelé otevřeli restauraci v objektu, který hasiči zachránili

Doslova jako bájný Fénix vstává z popela vyhlášená luxusní restaurace Angusfarm Soběsuky, jejíž část zničil 23. března rozsáhlý požár. Od středy 5. dubna otevírají majitelé Restauraci ve stodole. Ta se nachází v části komplexu, kterou se hasičům podařilo při jejich zásahu před plameny zachránit. Požár v hlavním objektu, kde byla restaurace a penzion, způsobil škodu předběžně vyčíslenou na 35 milionů korun.

„Angusfarm má otevřeno i po požáru! Otevíráme Restauraci ve stodole, k dispozici budeme vždy od středy do neděle podle běžné otevírací doby. Děkujeme vám za veškerou dosavadní podporu. Teď nám uděláte největší radost, když přijdete na steak nebo něco jiného z naší kuchyně. Moc se těšíme na vaši návštěvu,“ uvedli na webu majitelé známého podniku, který se nachází na jižním Plzeňsku nedaleko od Nepomuku.

V reakci na požár připravili majitelé také edici univerzálních dárkových poukazů. „Teď děláme všechno, co je v našich silách, abychom Angusfarm co nejdřív znovu postavili na nohy. Není na co čekat, chceme vrátit našemu milovanému místu život tak rychle, jak to jen půjde.“ Provozovatelé už zvládli v zachráněné restauraci i svatbu.


Požár zasáhl 23. března večer první patro penzionu. Podle prvotní informace se měl požár začít šířit od klimatizace. Při zásahu se hasiči zaměřili i na požární ochranu dvou sousedních objektů. Vyhlášen byl 3.stupeň požárního poplachu. Na místě zasahovalo 17 jednotek hasičů. Krátce po 22. hodině se podařilo požár lokalizovat. Z videa hasičů bylo patrné, že požár zasáhl celý objekt hlavní budovy penzionu.

Rustikálně zařízená restaurace Angusfarm se zaměřuje na steaky a jiné hovězí speciality z plemene ANGUS včetně možnosti zakoupení masa či jiných výrobků. Jedná se o místo vyhledávané množstvím celebrit a známých osobností. V kuchyni restaurace už předvedli své umění ti nejznámější a nejlepší kuchyři z celé republiky. Součástí areálu je i stylově zařízený objekt, který byl určen na svatby, oslavy a další podobné akce. Právě zde teď vznikla Restaurace ve stodole.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK, Angusfarm Soběsuky

Štítky požár Angusfarm, požár penzionu, restaurace Angusfarm, Restaurace ve stodole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do vyhlášeného podniku zničeného nedávným požárem se vrací život. Majitelé otevřeli restauraci v objektu, který hasiči zachránili  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.