Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Užijte si jarní prázdniny v Aquapalace Praha v teple a za jakéhokoliv počasí

PR článek

Hledáte originální nápad, jak si užít volno se svými ratolestmi? Navštivte od 13. února až do 19. března jeden z nejzábavnějších aquaparků ve střední Evropě a zaplaťte vstup pro dítě za korunu! Zažijete společně moře zábavy a adrenalinu! Čeká vás bohatý a pestrý animační program, velké množství vodních atrakcí a letní teploty. Ocitněte se v tropickém ráji a užijte si jarní prázdniny!

Ať už venku prší a nebo sněží, v Aquapalace Praha zažijete léto po celý rok! Tropické teploty vzduchu a vody lákají malé i velké návštěvníky k celodenním vodním radovánkám. Užijte si i vy po celou dobu jarních prázdnin v průběhu dne velké množství vodních atrakcí, tobogánů, skluzavek, laser show až po pravé mořské vlnobití či bohatý doprovodný program.

Dítě za korunu

Navíc od soboty 18. února až do neděle 19. března na vás čeká bohatý animační program a vstup pro dítě za pouhou 1 Kč. Oblíbená každoroční akce pořádaná v období jarních prázdnin nabídne vedle opravdového kouzelnického představení, bublinovou show či koncert dívčí skupiny Lollipopz.

Speciální doprovodný program k jaru plné her a zábavy ve vodním světě

Kouzelnické vystoupení v podání Martina Kellemana

Co by to bylo za den plný překvapení bez pravého kouzelníka. V Aquapalace Praha se můžete těšit přesně na takové vystoupení, které povede Martin Boháč alias Martin Kelleman, jeden z nejtalentovanějších mistrů čar a kouzel v České republice. Vezměte v sobotu 18. února děti na kouzelnické představení a potěšte je zábavným programem.

Koncert dívčí skupiny Lollipopz a Meet & Great

Jaro plné her v Aquapalace Praha je akcí, na které nesmí chybět řádná dávka zábavy a překvapení. A proto si nenechte ujít pestrobarevný koncert dívčí skupiny Lollipopz, jejichž vystoupení si zamilovaly tisíce dětí, a to nejen díky hravým melodiím a tanečkům. Překvapte své děti perfektním prázdninovým zážitkem a užijte si v sobotu 25. února vystoupení a Meet & Great s Lollipopz v natáčecím studiu Lollymanie.

Bublinová show

Pořádnou dávku zábavy a adrenalinu zažijete i v sobotu 4. března. Speciální sobotní program v podání Martina Kodeše a jeho bublinové show nadchne publikum bez ohledu na věk. Vystoupení sklízí úspěchy u diváků již od roku 2014 a chystá se představit svá fantastická kouzla a triky i návštěvníkům Aquapalace Praha. Nenechte si ujít tuto senzační podívanou!

Zasloužený relax pro dospělé návštěvníky

V případě, že si budete chtít užít chvilku o samotě, můžete děti svěřit do péče místních animátorů a vybrat si jednu z ozdravovacích či zkrášlovacích procedur ve Spa & Wellness. Přímo dokonalý odpočinek nabídne největší a zároveň luxusní saunový svět v České republice. V Saunovém světě Aquapalace Praha čeká na návštěvníky celkem 18 různých saun a prohříváren. Prostor je rozdělen na římské lázně, finské sauny a venkovní část s vířivkami a ceremoniální saunou, nebo-li také i zvanou jako srubová baňa. Navíc je k příležitosti svátku všech zamilovaných přichystaná speciální valentýnská akce, která bude probíhat od 13. – 19. února. Zažijte po celý den či nebo na závěr dokonalý odpočinek ve dvou s láhví rose vína, oddejte se společně přítomnému okamžiku a relaxujte za zvuku příjemné hudby.

Ohodnoť článek

Štítky Aquapalace Praha, jarní prázdniny, zábava, Lollipopz, teplo, Česko, střední Evropa, finská sauna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Užijte si jarní prázdniny v Aquapalace Praha v teple a za jakéhokoliv počasí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.