Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tip na vánoční dárek nebo předvánoční posezení s přáteli: Pivní degustace v Pivotéce Plzeňského Prazdroje

PR článek

Chcete proniknout do tajů rozmanitého světa piva? Pak si nenechte ujít novinku v zážitkové nabídce Plzeňského Prazdroje – pivní degustaci v Pivotéce v Pivovarském muzeu v Plzni. První je na programu ve středu 16. listopadu, další následuje ve čtvrtek 8. prosince 2022, vždy od 18:00 – 19:30 hodin. Kapacita účastníků degustace je 15 osob.

Pivotéku otevřel Plzeňský Prazdroj v závěru loňského roku v prostorách zrekonstruované recepce unikátního Pivovarského muzea, které sídlí v původním právovárečném domě z 15. století v centru Plzně. Pivotéka nabízí téměř 140 druhů piv z více než 25 pivovarů z celé České republiky, od ležáků přes ALE, IPY, Stouty, kyseláče až po piva stařená v sudech po nejrůznějších destilátech. S výběrem vám vždy pomůže zkušená obsluha. Pivotéka je otevřena denně od 10 do 18 hodin.

V rámci pivní degustace, vedené zkušenými profesionály, se návštěvníci seznámí s pivními styly, ochutnají osm vzorků piva z malých řemeslných pivovarů. K dispozici bude lehké občerstvení k zakousnutí a také dostatek času na zvídavé otázky a zasvěcené odpovědi na vše, co se týče piva. Degustace trvá 1,5 hodiny. Více informací a rezervace míst najdete ZDE.  

Ohodnoť článek

Štítky Pivovarské muzeum, pivní degustace, Plzeňský Prazdroj, Pivotéka, degustace, pivo, Plzeňský Prazdroj, a. s., Plzeň, vánoční dárky, muzeum, pivovar, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tip na vánoční dárek nebo předvánoční posezení s přáteli: Pivní degustace v Pivotéce Plzeňského Prazdroje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.