Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Lídrem Trikolóry pro krajské volby v Plzeňském kraji se stal Pavel Borusík

Další strana už má jasno. Lídrem Trikolóry pro nadcházející krajské volby v Plzeňském kraji se stal devětapadesátiletý Pavel Borusík, který pracuje jako ředitel vývojové a výzkumné společnosti. Trikolóra bude mít v krajských volbách samostatnou kandidátku a není v žádné koalici.

„Palčivé problémy, které se týkají celého kraje budeme chtít řešit na prvním místě a konečně už je dotáhnout. Setkáváme se s lidmi ze všech koutů našeho regionu, zajímáme se o jejich každodenní problémy a snažíme se najít způsob, jak jim pomoci. Ať jsou to živnostníci, kteří odjakživa byli chloubou našeho kraje a teď mnozí kvůli koronavirové pandemii bojují o své přežití, zdravotníci, učitelé, prostě lidé přinášející každodenně pro kraj svojí prací reálnou přidanou hodnotu,“ řekl po svém zvolení do čela kandidátky Pavel Borusík.

Podle Borusíka jsou peníze v krajské pokladně, jen je třeba efektivně je využít ve prospěch občanů. „Přestože je tendence z nás v průzkumech záměrně dělat outsidery, neboť další pravicová strana na malém českém rybníčku není vítána, naše interní analýzy ukazují, že bychom mohli docílit až deseti procent. Poslední průzkum agentury SANEP z minulého týdne nám přisoudil 5,2 procenta. Za námi skončila TOP 09, STAN i KDU-ČSL, které by pětiprocentní hranici nepřekročily. Nemáme se čeho bát,“ prohlásil lídr Trikolóry.

Své lídry pro podzimní krajské volby už v Plzeňském kraji představila většina zavedených politických stran a uskupení. Otazník se zatím vznáší nad hnutím STAN. I když už dříve avizovalo, že lídrem bude náměstek hejtmana pro dopravu Pavel Čížek, stále je ještě ve hře možnost, že svůj post jedničky na kandidátce přenechá současnému hejtmanovi Josefu Bernardovi, který opustil ČSSD. Zatím se ještě nevyslovil, zda bude kandidvat za STAN, čas má do července.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Trikolóra

Štítky politika, krajské volby, Trikolóra, kandidátka, lídr, Pavel Borusík, Plzeňský kraj, Starostové a nezávislí, Pavel Čížek, ČSSD, TOP 09, KDU-ČSL, Trikolóra hnutí občanů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lídrem Trikolóry pro krajské volby v Plzeňském kraji se stal Pavel Borusík  |  Politika  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.