Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Po střetu dvou osobních automobilů na dálnici D5 jeden z vozů zcela shořel

Jen zcela ohořelé torzo zbylo z osobního automobilu, který havaroval v úterý před polednem na dálnici D5. Na 45 kilometru dálnice ve směru na Prahu se střetly dva osobní automobily. Jeden z nich začal hořet.

„Nehoda se stala na úrovni obce Cekov na Rokycansku ve směru na Prahu. Jedno vozidlo začalo po nehodě hořet. Požár jej zcela zničil. Druhé vozidlo utrpělo škody způsobené nárazem. V každém havarovaném automobilu cestovala jedna osoba. Oba řidiči podle svých slov vyvázli bez zranění a dostali se vlastními silami mimo vozidla a mimo těleso dálnice,“ uvedl k nehodě mluvčí hasičů Petr Poncar.

„Nehoda se obešla bez zraneni, dechove zkousky u obou řidiček ve věku22 a 27 let měly negativní výsledek. Jedno z vozidel zcela shořelo. Příčinou nehody byla nepřiměřená rychlost," uvedla mluvčí policie Pavla Burešová. Bezprostředně po nehodě se v tomto úseku začaly tvořit kolony. Směr na Prahu byl uzavřený. Policistům se ale brzy podařilo zprovoznit pravý pruh dálnice. Stále ještě je provoz omezen a motoristé musí počítat při cestě do Prahy od Plzně se zdržením. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR / HZSPK

Štítky nehoda, nehoda na D5, uzavřená dálnice D5, požár automobilu, dálnice, automobil, Praha, havárie, okres Rokycany, Cekov, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po střetu dvou osobních automobilů na dálnici D5 jeden z vozů zcela shořel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.