Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na Tachovsku se srazilo policejní auto s traktorem, tři zranění

U Holostřev na Tachovsku se včera srazilo policejní auto s traktorem. Traktor se po srážce převrátil na silnici, policejní vůz skončil na střeše v příkopu. Jednoho zraněného policistu odvezl do nemocnice vrtulník, jeho kolegyni a řidiče traktoru převezly sanitky, řekla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková. Podle ní se policejní hlídka snažila zastavit rychle jedoucí osobní auto, které ujíždělo.

Policejní vůz se nejdříve pokusil zastavit osobní automobil BMW, který projížděl městem Bor velkou rychlostí. Jeho řidič nereagoval. "Hlídka se proto se služebním vozidlem otočila a vůz BMW za pomoci světelného signálu STOP chtěla zastavit. Řidič však na znamení k zastavení ani na výstražné a zvukové zařízení, které mělo služební vozidlo v činnosti, nereagoval a vysokou rychlosti ujížděl ve směru na Stříbro," uvedla Jiroušková. Za Holostřevy se policejní vůz střetl s traktorem, který začal odbočovat vlevo. Stíhané BMW pak policisté dodatečně vypátrali v Horšovském Týně na Domažlicku. Zkouška na alkohol byla u řidiče negativní. Hasiči na místě likvidovali únik kapalin z traktoru.

Záchranáři odvezli vrtulníkem zhruba třicetiletého muže se středně těžkými zraněními do plzeňské fakultní nemocnice, byl při vědomí, uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. Šestapadesátiletého muže a asi pětatřicetiletou ženu odvezly do fakultní nemocnice sanitky také se středně těžkými zraněními, dodala.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky ČR, nehoda, policie, Tachovsko, zranění, traktor, okres Tachov, Holostřevy, úraz, BMW, Fakultní nemocnice Plzeň, Horšovský Týn, okres Domažlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Tachovsku se srazilo policejní auto s traktorem, tři zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.