Počasí dnes21 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Osmdesátiletý senior srazil se svým osobákem ženu na přechodu pro chodce, utrpěla těžké zranění

Vážné poranění hlavy utrpěla osmadvacetiletá žena, kterou v Plzni při přecházení ulice na přechodu pro chodce srazil osobní automobil. Nehoda se stala na křižovatce Jateční a Těšínské ulice.  

„Osmdesátiletý řidič osobního vozu značky Opel Astra jel po Těšínské ulici ve směru k ulici Rokycanská. Při projíždění mírně levotočivé zatáčky došlo ke střetu pravé přední části vozidla s chodkyní, která přecházela po přechodu pro chodce ve směru pohledu řidiče zprava doleva,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.

Podle informací serveru krimi-plzen přes stojící kamion chodkyni neviděl starší řidič osobního vozu přijíždějící po hlavní silnici z Těšínské. V domnění, že kamion dává přednost jemu, pokračoval v jízdě. Ženu, která v tu chvíli zpoza kamionu vstoupila do vozovky pak zachytil zrcátkem a srazil na zem. Cizinka ze Slovenska při střetu a následném pádu utrpěla poranění nohy a krvácivé zranění hlavy.

Zraněnou ženu jsme transportovali se středně těžkým zraněním na urgentní příjem FN Plzeň, byla při vědomí,“ řekla Andrea Divišová ze záchranné služby. Dechová zkouška vyloučila alkohol u obou účastníků nehody.

Ohodnoť článek

Foto Richard Beneš

Štítky sražená chodkyně, těžké zranění, zraněná žena, přecházela přes přechod, senior srazil chodkyni, senior za volantem, přechod pro chodce, úraz, Plzeň, Opel Astra, Andrea Divišová, Fakultní nemocnice Plzeň, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmdesátiletý senior srazil se svým osobákem ženu na přechodu pro chodce, utrpěla těžké zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.