Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Při čelním střetu dvou osobních automobilů se zranili čtyři lidé, jedna žena je v kritickém stavu

Při čelním střetu dvou osobních automobilů se dnes odpoledne na Sušicku těžce zranili tři lidé. Čtvrtý vyvázl s lehčím zraněním. Dva zraněné transportoval do nemocnice vrtulník letecké záchranné služby. V kritickém stavu byla pětapadesátiletá žena. Nehoda se stala na rovném a přehledném úseku silnice.

Nehoda se stala na silnici II/169 v katastru obce Rabí. Po uvedené silnici ve směru na Rabí jel s vozidlem Volkswagen Touareg pětapadesátiletý řidič. „Z neznámých důvodů vyjel na rovném úseku komunikace do protisměru, kde se čelně střetl s vozidlem Škoda Octavia, které řídil stejně starý motorista. Při nehodě utrpěl vážné zranění řidič octavie i jeho spolujezdkyně. Oba transportovala do nemocnice letecká záchranná služba,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

„Žena byla v kritickém stavu, záchranáři ji transportovali se zajištěnými dýchacími cestami na urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice. Tam směřoval i těžce zraněný muž, který byl při po nehodě vědomí. Další dva muže jsme transportovali pozemní cestou do Klatovské nemocnice,“ informovala Andrea Divišová ze záchranné služby.   

Policisté požití alkoholu vyloučili u řidiče touaregu, u druhého řidiče byl s ohledem na zranění proveden odběr krve. Celkovou vzniklou škodu policisté odhadli na 250 tisíc korun. V souvislosti s objasněním této nehody se policisté s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost. Žádají řidiče, kteří místem dopravní nehody projížděli, aby se jim ozvali na linku 158. Svoji žádost obracejí zejména na řidiče, který měl místem projíždět od obce Čepice s vozidlem šedé barvy. Mělo by se jednat o menší dodávku či pickup, zřejmě japonské výroby.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, střet osobních automobilů, těžké zranění, letecká záchranná služba, kritický stav, silnice, úraz, Rabí, Škoda Octavia, Fakultní nemocnice Plzeň, Volkswagen Touareg, Andrea Divišová, Klatovská nemocnice, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při čelním střetu dvou osobních automobilů se zranili čtyři lidé, jedna žena je v kritickém stavu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.