Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidič se snažil zabít v autě otravnou mouchu. Sjel do příkopu, havaroval a zranil se

Zná to každý řidič. Otravná moucha, která vletí do auta, obtěžuje motoristu při řízení a rozptyluje jeho pozornost. A právě taková moucha se stala příčinou dopravní nehody osobního automobilu, který havaroval na silnici II/200 mezi obcemi Miřkov a Vidice na Domažlicku.  

„Pětasedmdesátiletý řidič osobního automobilu Škoda Octavia jedoucí ve směru od obce Vidice se při jízdě plně nevěnoval řízení a nesledoval situaci v provozu na pozemní komunikaci. Při jízdě po přímém úseku vjel na pravý okraj komunikace a následně vyjel vpravo mimo komunikaci, kde postupně narazil do dvou směrových sloupků, můstku a havaroval v pravém příkopu,“ popsala nehodu policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Řidič policistům sdělil, že se při jízdě po přímém úseku snažil zabít mouchu, která ho při řízení obtěžovala. Při dopravní nehodě utrpěl motorista lehké zranění a z místa nehody ho odvezli záchranáři k ošetření do nemocnice. „Alkohol u řidiče vyloučila dechová zkouška. Škoda na osobním automobilu Škoda Octavia byla vyčíslena na 40 tisíc korun, na směrových sloupcích na dva tisíce korun a na můstku a propusti na čtyři tisíce korun,“ dodala policejní mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, zraněný řidič, moucha, automobil, Vidice, okres Domažlice, Škoda Octavia, ŠKODA AUTO a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič se snažil zabít v autě otravnou mouchu. Sjel do příkopu, havaroval a zranil se  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.