Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Mladý motorkář utrpěl velmi těžká zranění při střetu s jelenem, zvíře silný náraz nepřežilo

Velmi těžké zranění utrpěl čtyřiadvacetiletý jezdec na motocyklu, kterému do cesty nečekaně vběhl jelen. Zvíře střet nepřežilo. U havárie na severním Plzeňsku zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby.

Nehoda se stala na silnici mezi obcemi Holovousy a Chříč na Plzeňsku. Náraz byl tak silný, že jelen na místě zahynul a zůstal ležet nedaleko od zdemolovaného motocyklu značky Kawasaki. Mladý motorkář utrpěl rozsáhlá zranění.

„Letecká záchranná služba zraněného muže transportovala ve velmi vážném stavu na umělé plicní ventilaci na oddělení Emergency do plzeňské fakultní nemocnice,“ informoval Vítězslav Sladký ze záchranné služby. První pomoc zraněnému poskytl ještě před příjezdem a příletem záchranářů místní dobrovolný hasič, který náhodně projížděl kolem.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasiči Železná Ruda

Štítky nehoda, motorkář, střet se zvěří, jelen, střet s jelenem, letecká záchranná služba, úraz, Plzeňský kraj, Kawasaki, Fakultní nemocnice Plzeň, Chříč, Holovousy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý motorkář utrpěl velmi těžká zranění při střetu s jelenem, zvíře silný náraz nepřežilo  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.