Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Při noční nehodě osobáku na Plzeňsku zahynul muž (46), k další vážné havárii vyjížděli záchranáři odpoledne

, aktualizováno 11. července 2021, 16:40

Tragická nehoda se stala v noci na neděli v obci Olešná u Nezvěstic na jižním Plzeňsku. Při nehodě osobního automobilu tam zahynul jeho řidič. Další vážná nehoda se stala dnes odpoledne opět na jižním Plzeňsku, kde se srazily dva osobní automobily. I tam zasahovala letecká záchranná služba.

„Jen pár minut po půlnoci byla na tísňové linky nahlášena dopravní nehoda osobního automobilu v obci Olešná. Na místo byly vyslány všechny složky IZS, včetně vrtulníku letecké záchranné služby. Po příjezdu našich pozemních posádek musel bohužel lékař konstatovat exitus pro zranění neslučitelná se životem u přibližně pětačtyřicetiletého muže,“ informovala Andrea Divišová ze záchranné služby.

„Z dosavadního vyšetřování vyplývá, ze šestačtyřicetiletý řidič, který jel od Nezvěstic ve směru na Želčany, z dosud nezjištěných důvodů nezvládl řízení a s osobním automobilem značky Citroen vyjel mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Veškeré okolnosti dopravní nehody jsou nadále v šetření kriminalistů MŘ policie Plzeň," uvedla mluvčí policie Hana Kroftová.

V neděli odpoledne vyjížděly složky IZS znovu na jižní Plzeňsko, kde se na silnici mezi obcemi Řesanice a Nezdřev střetly dva osobní automobily. „Uvnitř jednoho automobilu zůstala zaklíněná žena. Asi dvaadvacetiletou ženu po vyproštění z vozidla transportoval vrtulník letecké záchranné služby se středně těžkým zraněním na urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice," informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. Ostatní účastníci nehody vyvázli bez zranění.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje

Štítky nehoda, tragická nehoda, nehoda osobního automobilu, Plzeňský, havárie, Plzeňský kraj, automobil, letecká záchranná služba, Nezvěstice, Olešná, Andrea Divišová, Citroën, Fakultní nemocnice Plzeň, Želčany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při noční nehodě osobáku na Plzeňsku zahynul muž (46), k další vážné havárii vyjížděli záchranáři odpoledne  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.