Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič v centru Plzně doručoval zásilku, dodávka mu mezitím ujela z kopce

Velmi kuriózní nehoda se stala v plzeňských Sadech 5. května, což je jedna z velmi frekventovaných ulic, kde stojí před semaforem permanentně dlouhá kolona automobilů. Jeden řidič v ulici odstavil dodávku, aby mohl doručit zásilku. Špatně zajištěné vozidlo se ale náhle samovolně rozjelo.

Vozidlo při jízdě z kopce nabíralo pomalu rychlost, potom přejelo přes ulici, vjelo na trávu a pokračovalo v jízdě z prudkého svahu. Naštěstí v cestě stálo křoví, které dodávku zastavilo a zabránilo jejímu převrácení na bok. Mohla také skončit až pod strání na magistrále v Tyršově ulici naproti parkovacímu domu Rychtářka. A to by pak následky byly zřejmě mnohem horší. V tomto případě se nikdo nezranil.

Hasiči si s vyproštěním dodávky poradili pomocí navijáků i v tomto obtížném terénu i když akce komplikovala dopravu. Ještě předtím vůz zajistili před dalším pohybem pomocí lan strážníci městské policie. „Událost vyřešila policie s třiatřicetiletým řidičem dodávky na místě v příkazním řízení,“ dodala mluvčí policie Michaela Raindlová.          

Ohodnoť článek

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky nehoda, dodávka, vyproštění, komplikace v dopravě, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v centru Plzně doručoval zásilku, dodávka mu mezitím ujela z kopce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.