Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Traktor se při práci v lese převrátil do rokle, řidič zůstal pod strojem a zahynul

, aktualizováno 30. března 2021, 17:59

Tragická nehoda se stala dnes při práci v lese u Holýšova na jižním Plzeňsku. Při jízdě s traktorem tam havaroval jeho řidič. Stroj se převrátil a muž zůstal pod ním. Utrpěl zranění, kterým na mstě podlehl. U další podobné nehody zasahovali hasiči a záchranáři o hodinu později na Klatovsku. I tam řidič bohužel zemřel.  

„Nehoda se stala krátce před polednem v lesním porostu při výřezu dřeva. Traktor domácí výroby bez kabiny se při jízdě převrátil do rokle a řidič zůstal pod strojem zaklíněn. Muž i přes veškerou snahu zdravotníků svým zraněním na místě podlehl,“ informovala o tragédii mluvčí policie Eva Červenková.

Mluvčí hasičů Petr Poncar k nehodě dodal, že zraněného řidiče svědci události zpod převráceného malotraktoru vyprostili ještě před příjezdem hasičů. Zatím se nepodařilo zjistit a ověřit totžnost mrtého muže. Bude nařízena soudní pitva. 

Jiného člověka z auta zaklíněného mezi stromy vyprošťovali hasiči dnes hodinu po poledni také nedaleko Vítkovic na Klatovsku. "Po příjezdu na místo záchranáři zjistili, že muž zemřel. Pravděpodobně nedošlo k zavažnému traumatu, ale příčinou dopravní nehody byla závažná zdravotní indispozice," uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. 

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS JHK

Štítky nehoda, práce v lese, převrácený traktor, smrt řidiče, smrtelná nehoda, Plzeňsko, okres Klatovy, Plzeňský kraj, Holýšov, les, Vítkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Traktor se při práci v lese převrátil do rokle, řidič zůstal pod strojem a zahynul  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.