Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Z kamionu s nákladem dřevěných palet zbylo po požáru jen ohořelé torzo

Zcela ohořelé torzo zbylo z nákladní soupravy, která vzplála ve středu večer na silnici mezi obcemi Číhaň a Zdebořice na Klatovsku nedaleko křížení silnice I/22 a 18713. Plameny zasáhly a zničily tahač i návěs. Dnes ráno se zase v Domažlicích srazily dva osobní automobily.

„V době příjezdu hasičů už byl požár v plném rozsahu. Řidič vyvázl nezraněn. Příčinou byla technická závada. Způsobená škoda činí podle odhadu 1 050 000 korun,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar.

„Čtyřicetiletý řidič nákladního vozidla MAN s návěsem a přívěsem jel z Německa na Strakonicko. Za jízdy zpozoroval dým z motoru, následně začalo vozidlo hořet. Shořel tahač a návěs kompletně. Přívěs se podařilo zachránit. Souprava převážela náklad dřevěných palet, které také shořely. Dechová zkouška na alkohol u řidiče byla negativní,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Dnes po sedmé hodině ráno zasahovali hasiči a záchranáři v Kozinově ulici v Domažlicích, ke se střetly dva osobní automobily. Při nehodě se zranila jedna žena.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda osobních automobilů, požár, požár kamionu, hasiči, Klatovsko, Domažlicko, Domažlice, okres Klatovy, Číhaň, Zdebořice, Německo, okres Strakonice, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z kamionu s nákladem dřevěných palet zbylo po požáru jen ohořelé torzo  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.