Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Silnice uzavřené kvůli sněhu a nehoda náklaďáku na D5, taková je dnes situace v kraji

, aktualizováno 13. ledna 2021, 8:50

Sněžení, kluzké vozovky a následně i dopravní nehody komplikují dnes od rána dopravu v Plzeňském kraji. Pro nákladní automobily je uzavřená kvůli sněhu silnice II/190 v úseku Zelená Lhota - Železná Ruda. Na dálnici D5 zase ráno havaroval nákladní automobil.

Kvůli sněhu na silnici je pro nákladní automobily uzavřená silnice II/190 v úseku Zelená Lhota - Železná Ruda. „Správa a údržba silnic osadila příslušné zákazové dopravní značky v Železné Rudě a v Nýrsku. Silničáři se snaží silnici zprůjezdnit pro nákladní automobily, bohužel na místě lze použít pouze inertní posyp. Objízdná trasa pro náklaďáky vede po silnici I/27 Klatovy-Čachrov-Železná Ruda, ale pouze se sněhovými řetězy,“ informovala mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

V souvislosti s ranní dopravní nehodou nákladního automobilu byla dnes dálnice D5 na 114 km ve směru na Prahu neprůjezdná. Objížďka vede pres Exit 119 (Benešovice)na Stříbro a zpět na D5 exit 107 ( Ostrov). Příčinou nehody bylo podle policie nepřizpůsobení jízdy stavu a povaze vozovky. Událost se obešla bez zranění. Nehoda se stala po čtvté hodině ranní. Musela být zastavena doprava ve směru na Prahu mezi sjezdy na 119. kilometru u Benešovic a na 107. kilometru u Ostrova u Stříbra. Kolony se opět rozjely v 09:08.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda, nehoda na dálnici, sníh na silnici, uzavřená silnice, silnice, nákladní automobil, Železná Ruda, Zelená Lhota, Plzeňský kraj, Praha, Benešovice, Nýrsko, Ostrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice uzavřené kvůli sněhu a nehoda náklaďáku na D5, taková je dnes situace v kraji  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.