Počasí dnes26 °C, zítra31 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

PMDP vyhlásily další podmíněnou amnestii pro černé pasažéry

Už druhou podmíněnou amnestii pro černé pasažéry vyhlásily v letošním roce Plzeňské městské dopravní podniky (PMDP). Cestující přistižení revizory bez platného jízdního dokladu mají šanci si místo pokuty zakoupit předplatné v délce alespoň tří měsíců.

Pracovníci přepravní kontroly rozdali v pondělí spolu s vypsanými pokutami 63 voucherů ve vizuálu kampaně „Nemám černý svědomí“. V případě, že se černý pasažér prokáže tímto poukazem a nabitým předplatným v minimálním rozsahu na 93 dnů v doplatkové pokladně přepravní kontroly, zaplatí pokutu pouze ve výši 40 Kč. Amnestii je možné využít stejně jako v minulosti do 15 kalendářních dnů po záchytu.

„Amnestie realizujeme pravidelně od roku 2013, a to proto, že věříme, že i černí pasažéři by měli dostat druhou šanci a stát se tak našimi dlouhodobými zákazníky,“ uvádí Roman Zarzycký (ANO), náměstek primátora a předseda představenstva PMDP. „Jsme velmi rádi, že se nám daří s některými z nich najít společnou cestu,“ dodal Zarzycký.  

Ohodnoť článek

Foto PMDP

Štítky PMDP, dopravní podnik, Roman Zarzycký, černí pasažéři, podmíněná amnestie, Plzeňské městské dopravní podniky, ANO 2011, amnestie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PMDP vyhlásily další podmíněnou amnestii pro černé pasažéry  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.