Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Pět lidí včetně tříletého dítěte se zranilo při čelním střetu dvou osobních automobilů

Dva osobní automobily se srazily v pondělí večer na silnici číslo 230 mezi obce Kucíny a Dolce na jižním Plzeňsku. Při nehodě se zranily čtyři dospělí a jedno dítě. Záchranáři je odvezli do nemocnice k ošetření.

„Podle prvotního šetření vyplývá, že viníkem dopravní nehody je dvaatřicetiletý řidič vozidla značky Audi A7, který jel směrem od obce Kucíny na obec Dolce. Při předjíždění se čelně střetl s protijedoucím vozidlem tovární značky VW Caddy, který řídil jedenatřicetiletý motorista,“ popsala nehodu mluvčí policie Ivana Jelínková.

Ve vozidle Audi cestovala ještě devětadvacetiletá spolujezdkyně a tříleté dítě. Ve VW jela čtyřiadvacetiletá spolujezdkyně. „Všech pět osob skončilo v péči lékařů. Alkohol u obou řidičů vyloučily dechové zkoušky s negativním výsledkem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda osobních automobilů, nehoda se zraněním, čelní srážka, jižní Plzeňsko, Dolce, Kucíny, Plzeňský kraj, Audi, Volkswagen, Audi A7, Volkswagen Caddy, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pět lidí včetně tříletého dítěte se zranilo při čelním střetu dvou osobních automobilů  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.