Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na namrzlé vozovce to ráno pořádně klouzalo, složky IZS vyjížděly k řadě nehod

Namrzlé silnice ráno pořádně klouzaly a doplatila na to celá řada motoristů. Nejhorší situace byla na Klatovsku, na jižním Plzeňsku a na Rokycansku, kam vyjížděly zasahovat složky IZS.

Krátce po půl šesté ráno havaroval jeden osobní automobil poblíž Nepomuku na křižovatce směr Klatovy. S vozidlem značky Ford Fusion skončil v příkopu. „Šestasedmdesátiletý motorista nepřizpůsobil rychlost vozidla stavu vozovky. Alkohol na místě vyloučila dechová zkouška,“ uvedla mluvčí policie Ivana Jelínková. Záchranáři muže na místě ošetřili. Utrpěl jen lehké zranění.  

Do sloupu veřejného osvětlení narazil v půl sedmí osobní automobil v obci Dobřív na Rokycansku. „Ze sloupu byl nárazem stržen vodič. Energetickou firmu jsme vyrozuměli,“ řekl mluvčí hasičů Petr Poncar. „Na místě záchranáři ošetřili starší ženu s lehčími zraněními, následně ji transportovali do Rokycanské nemocnice,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

V 6.40 zasahovaly složky IZS na silnice II/169 u Malých Hydčic na Klatovsku. Osobní automobil tam vyletěl ze silnice a skončil v poli. I v tomto případě utrpěla jedna žena zranění. Sanitka ji transportovala k ošetření do Strakonické nemocnice.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda, kluzká vozovka, nehoda se zraněním, nehoda osobního automobilu, složky IZS, Plzeňský, silnice, okres Rokycany, okres Klatovy, automobil, Plzeňský kraj, úraz, Rokycanská nemocnice, a.s., Klatovy, Nepomuk, Ford Fusion

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na namrzlé vozovce to ráno pořádně klouzalo, složky IZS vyjížděly k řadě nehod  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.