Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ranní nehoda osobáku u Svojkovic si vyžádala zásah vrtulníku letecké záchranky

, aktualizováno 20. listopadu 2020, 9:10

U ranní nehody osobního automobilu zasahovali dnes záchranáři včetně vrtulníku letecké záchranné služby na silnici mezi Svojkovicemi a Holoubkovem. Automobil skončil převrácený na střechu. Řidič byl silně opilý, měl v sobě 3,5 promile alkoholu.

„Letecká záchranná služba transportovala z místa nehody jedenatřicetiletého muže s lehkým zraněním a ve stavu silné opilosti na urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice. Druhého jedenapadesátiletého muže odvezla záchranka pozemní cestou do Rokycanské nemocnice s lehkým zraněním,“ informovala Andrea Divišová ze záchranné služby.

"Z dosavadního vyšetřování nehody vyplývá, ze jedenatřicetiletý řidič, který jel ve směru od Holoubkova na Rokycany nezvládl řízení. S osobním automobilem Škoda Fabia, přejel do protisměru, kde sjel do příkopu. Tam vozidlo narazilo do stromu a převrátilo se na střechu. Dechová zkouška u řidiče byla pozitivní, téměř 3,5 promile alkoholu. Zraněn byl vedle řidiče i jeho spolujezdec. Doprava řízena kyvadlove ze strany hasičů," uvedla mluvčí policie Hana Kroftová.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky nehoda se zraněním, nehoda osobního automobilu, vrtulník letecké záchranné služby, havárie, Svojkovice, Holoubkov, Andrea Divišová, Fakultní nemocnice Plzeň, Rokycanská nemocnice, a.s., Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ranní nehoda osobáku u Svojkovic si vyžádala zásah vrtulníku letecké záchranky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.