Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Vážná nehoda na Bílé Hoře, srazily se tam dva osobáky. Další auto skončilo na svodidlech

, aktualizováno 13. listopadu 2020, 15:50

Dva osobní automobily se dnes odpoledne srazily v Plzni na Bílé Hoře. Jednalo se o čelní střet. Uvnitř jednoho zdemolovaného vozidla zůstal zaklíněný zraněný člověk. Před poledne vyjížděli hasiči k jiné vážné nehodě na jižní Plzeňsko.

„Nehoda se stala v ulici 28. října. Jednu zaklíněnou osobu jsme vyprošťovali pomocí hydrauliky. Dva zraněné si pak do své péče převzala záchranná služba,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar. 

"Čtyřiašedesátiletá řidička Škody Favorit jela po ulici 28. října z centra a z dosud nezjistenych příčin přejela do protisměru, kde se střetla s vozem značky Citroen Saxo, který řídila dvaasedmdesátiletá žena. Obě řidičky utrpěly zranění. Alkohol nebyl zjištěn ani u jedné z nich. Příčina nehody se vyšetřuje," uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

Už v poledne zasahovali hasiči u jiné vážné dopravní nehody poblíž obce Žákava na jižním Plzeňsku. Vozidlo tam vyletělo z komunikace a zachytilo se na svodidlech. V tomto případě nemuseli hasiči nikoho vyprošťovat. Jedna osoba skončila v péči záchranářů. Hasiči zajistili vozidlo proti pohybu a provedli protipožární opatření.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda se zraněním, srážka dvou osobních automobilů, záchranáři, vyprošťování, Bílá Hora, Plzeňský kraj, Plzeň, Škoda Favorit, Citroën Saxo, Žákava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda na Bílé Hoře, srazily se tam dva osobáky. Další auto skončilo na svodidlech  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.