Počasí dnes20 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Řidič se lekl srnky přebíhající přes silnici, strhl řízení a skončil s autem mimo vozovku

Srna přebíhající přes silnici způsobila dnes dopoledne nehodou osobního automobilu na silnici I/22 poblíž obce Koryta na Klatovsku. Řidič strhl řízení a auto skončilo mimo vozovku pod mostkem.

„Nehoda se stala krátce před desátou hodinou, srna vběhla do jízdní dráhy vozidla značky Škoda Octavia. Třiašedesátiletý řidič strhl řízení vlevo, vjel mimo komunikaci a vozidlo zůstalo u betonového mostu. Ke střetu se zvěří nedošlo,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Dana Ladmanová. Škoda způsobená na vozidle se odhaduje na 60 tisíc korun. Dechová zkouška byla u řidiče s negativním výsledkem.

Zraněného řidiče vyprostili hasiči z automobilu a předali do péče záchranářů. „Motorista utrpěl lehčí zranění, byl při vědomí. Transportovali jsme ho k dalšímu ošetření do Klatovské nemocnice,“ doplnila Mária Svobodová ze záchranné služby.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda se zraněním, srna přes ulici, střet se zvěří, zraněný řidič, silnice, okres Klatovy, Koryta, Klatovská nemocnice, a.s., Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič se lekl srnky přebíhající přes silnici, strhl řízení a skončil s autem mimo vozovku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.