Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Řidička vyjela z neznámých příčin mimo silnici, zastavil ji až sloup elektrického vedení

Čelním nárazem přímo do sloupu elektrického vedení na silnici č. 1806 u Trnové na severním Plzeňsku skončila jízda pro pětapadesátiletou řidičku vodu Škoda. Při nehodě se žena zranila.

„Záchranáři transportovali na urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice ženu, která při nehodě utrpěla lehké zranění,“ informovala Andrea Divišová z krajské záchranné služby.

„Řidička vozidla značky Škoda jela od obce Trnová směrem do Horní Břízy a z dosud nezjištěných příčin vyjela mimo komunikaci a narazila do sloupu elektrického vedení. Ženu si převzali do své péče záchranáři. Dechová zkouška nebyla vzhledem ke zranění provedena a byl nařízen odběr krve. Příčina nehody se vyšetřuje,“ uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, nehoda osobního automobilu, náraz do sloupu, sloup, elektrické vedení, havárie, Plzeňský kraj, Andrea Divišová, Fakultní nemocnice Plzeň, Horní Bříza

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička vyjela z neznámých příčin mimo silnici, zastavil ji až sloup elektrického vedení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.