Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Policisté pátrají po svědcích tragické nehody sportovního AUDI na dálnici D5

Po svědcích tragické dopravní nehody na dálnici D5 pátrají policisté z Plzně. Nehoda sportovního vozu AUDI R8 se stala 4. října v 16:43 hodin na dálnici D5 v km 94 kilometru v katastru obce Úherce, ve směru jízdy od Plzně do SRN. Na následky těžkých zranění zemřel v nemocnici několik dní po nehodě řidič havarovaného vozu.   

„Červené AUDI R8 z dosud přesně nezjištěných příčin vyjelo ve vysoké rychlosti z levého jízdního pruhu vpravo mimo těleso dálnice do travnatého a zalesněného pásu, kde se několikrát otočilo kolem své osy a následně v tomto prostoru zůstalo ležet na střeše,“ informovala mluvčí policie Ivana Jelínková.

Záchranáři odvezli z místa nehody těžce zraněného třiačtyřicetiletého řidiče. Následkům zranění v nemocnici podlehl.

Přesnou příčinu nehody policisté neznají a obrací se proto s žádostí na všechny občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace k této dopravní nehodě, které by napomohly k jejímu řádnému prošetření a ustanovení viníka, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR. „Zároveň žádáme i další řidiče, kteří mají ve vozidlech palubní kamery a projížděli místem dopravní nehody v uvedenou dobu, nebo viděli vozidlo jet v době před dopravní nehodou, aby rovněž kontaktovali policisty na výše uvedených telefonních číslech,“ uvedla mluvčí policie.  

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin usmrcení z nedbalosti na neznámého pachatele.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda, nehoda osobního automobilu, policie hledá svědky, tragická nehoda, Audi R8, dálnice, Plzeň, Audi, Německo, dopravní nehoda, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po svědcích tragické nehody sportovního AUDI na dálnici D5  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.