Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Auto vyletělo při ranní nehodě ze silnice a zastavilo se až daleko v zoraném poli

, aktualizováno 30. září 2020, 10:30

Těžké zranění utrpěla při ranní nehodě osobního automobilu asi třicetiletý muž, který havaroval na „Varské“ silnici nedaleko od Úněšova na severním Plzeňsku. Automobil vyletěl ze silnice a zastavil se až daleko v zoraném poli.

„Nehoda se stala po šesté hodině ráno na silnici I/20 na úrovni obce Popovice. Hasiči měli nahlášeno, že se v automobilu nachází jedna zaklíněná osoba. Z automobilu jsme vyprostili jednoho zraněného člověka,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar.

„Přibližně třicetiletý muž byl po vyproštění z vozidla při vědomí, utrpěl těžké zraněné a transportovali jsme ho do fakultní nemocnice na urgentní příjem,“ doplnila Andrea Divišová z krajské záchranné služby.

Na místě nehavaroval pouze automobil značky Škoda Superb, který nakonec skončil v poli. Nehoda se stala v okamžiku, kdy směrem na Plzeň jely tři automobily, dva z nich začaly předjíždět pomalejší vozidlo značky Škoda Karoq. Při předjíždění se bohužel všechny tři vozy střetly. Kdo je hlavním viníkem nehody ukáže až policejní vyšetřování. Test na alkohol u všech řidičů byl negativní. Úsek, kde se stala nehoda, je už opět průjezdný.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda se zraněním, nehoda osobního automobilu, zaklíněný motorista, vyprošťování, silnice, havárie, Plzeňský kraj, Úněšov, Andrea Divišová, Škoda Superb, Plzeň, Škoda Karoq

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto vyletělo při ranní nehodě ze silnice a zastavilo se až daleko v zoraném poli  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.