Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Velká záchranná akce, řidiči (88) se udělalo za jízdy nevolno a s vozem sjel do příkopu

Na první pohled banální nehoda osobního automobilu se stala dnes odpoledne za obcí Těně na severním Plzeňsku. Na místo dokonce přiletěl i vrtulník letecké záchranné služby. Důvodem nehody byl špatný zdravotní stav osmaosmdesátiletého řidiče, kterému se za jízdy udělalo nevolno.

„Nehoda se stala za obcí Těně nedaleko křižovatky se silnicí č.117. Uvnitř automobilu cestovaly dvě osoby. Jednu jsme vyprostili bez použití hydraulických nástrojů. Obě osoby si převzali do své péče záchranáři,“ popsal havárii, při níž auto sjelo do příkopu, mluvčí hasičů Petr Poncar.

„Do nemocnice transportuje pozemní cestou staršího muže, kterému se při řízení automobilu udělalo nevolno a následkem toho došlo k nehodě ve velmi malé rychlosti. Muže převážíme na urgentní příjem FN Plzeň k vyšetření příčiny zhoršeného zdravotního stavu. Dále vezeme třiaosmdesátiletou ženu s lehkým zraněním do Rokycanské nemocnice. LZS na místě naštěstí nebyla potřeba a vracela se zpět na základnu do Líní,“ uvedla k nehodě Andrea Divišová ze záchranné služby.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda se zraněním, zraněný řidič, senior za volantem, vrtulník LZS, havárie, Těně, Plzeňský kraj, Fakultní nemocnice Plzeň, Rokycanská nemocnice, a.s., Andrea Divišová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velká záchranná akce, řidiči (88) se udělalo za jízdy nevolno a s vozem sjel do příkopu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.