Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Vozy značky Alfa Romeo opět zaplní plzeňské náměstí Republiky, bude jich 250

Přesně 250 naleštěných a vyšperkovaných automobilů italské značky Alfa Romeo zaplní 5. září plochu plzeňského náměstí Republiky. U příležitosti 110. výročí založení značky Alfa Romeo se tam uskuteční velký evropský sraz příznivců této značky pod názvem EURO Alfa Romeo PILSEN 2020.

Pořadatelé srazu už museli ukončit registrace dalších automobilů, protože vyčerpali povolenou kapacitu náměstí stanovenou na 250 vozidel. Hlavní program srazu bude na náměstí Republiky od 09.00 do 15:00 hodin. Vedle současných vozů budou k vidění závodní a historické modely této značky a diváci i účastníci srazu se mohou těšit na další zajímavý doprovodný program.

"Pozvánky na tento sraz jsme odeslali do mnoha klubů po celé Evropě. Vedle českých účastníků tak přijedou i zahraniční posádky," říká hlavní organizátor srazu Jaroslav Jan. Lze předpokládat, že na sraz dorazí ještě mnohem větší počet vozidel, než je povolená kapacita vozů, které se dostanou na plochu náměstí Republiky. 

Republikové srazy příznivců vozů značky Alfa Romeo se pořádají v Plzni pravidelně každým rokem, velký evropský sraz se uskuteční teprve podruhé. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Alfa Romeo Club Plzeň / Karel Krupička

Štítky Alfa Romeo, evropský sraz, Náměstí republiky, Plzeň, historická vozidla, současná vozidla, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vozy značky Alfa Romeo opět zaplní plzeňské náměstí Republiky, bude jich 250  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.