Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Řidička špatně zaparkovala auto, to se rozjelo a probouralo do domova pro seniory

Svůj automobil značky Audi A4 špatně zajistila jeho čtyřiačtyřicetiletá řidička. Vůz se samovolně rozjel na silnici v obci Blížejov na Domažlicku. Zastavilo se až o zeď domova pro seniory, kterou se doslova probouralo dovnitř.

Žena zaparkovala na mírném klesání. „Při odchodu od vozidla neučinila taková opatření, aby vozidlo nemohlo ohrozit bezpečnost provozu na pozemní komunikaci. Špatně zajištěné vozidlo se z mírného klesání samovolně rozjelo, přejelo pozemní komunikaci, chodník pro chodce a pokračovalo dále po místní komunikaci, kde narazilo do zdi domova pro seniory, lavičky a odstaveného jízdního kola,“ popsala cestu neřízené vozu mluvčí policie Dagmar Brožová.  

Dopravní nehoda se naštěstí obešla bez zranění osob. Na lavičce v době nehody nikdo neseděl. Škoda na vozidle Audi byla vyčíslena na 40 tisíc korun, na budově a lavičce na 80 tisíce korun a na poškozeném jízdním kole vznikla škoda za čtyři tisíce korun.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, náraz do domu, zničená zeď, samovolně rozjetý automobil, domov pro seniory, Audi A4, okres Domažlice, Blížejov, Audi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička špatně zaparkovala auto, to se rozjelo a probouralo do domova pro seniory  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.