Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Motorkář narazil zezadu do odbočujícího automobilu, způsobil si vážné zranění

Jen pár kilometrů od domova havaroval na svém motocyklu značky Harley Davidson dvaašedesátiletý muž z Klatov. Po nárazu do vozidla, které jelo před ním, utrpěl velmi vážné zranění.

Nehoda se stala na silnici II/191 ve směru od Janovic na Úhlavou na Klatovy. Před křižovatkou u obce Dolní Lhota nedodržel motorkář dostatečnou bezpečnostní vzdálenost za vozidlem značky Škoda Octavia, které jelo před ním a jehož šestadvacetiletý řidič chtěl odbočit vlevo do Dolní Lhoty.

„Řidič s osobním vozidlem zastavil, neboť dával přednost v jízdě protijedoucím vozidlům. Motocyklista narazil zezadu do stojícího vozidla a spadl vpravo mimo komunikaci. Při dopravní nehodě utrpěl zranění, se kterým byl letecky transportován do nemocnice. Požití alkoholu u obou účastníků dopravní nehody policisté vyloučili dechovými zkouškami,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Celková škoda na motocyklu a osobním vozidle byla vyčíslena na 302 tisíc korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda motocyklu, nehoda se zraněním, letecká záchranná služba, náraz do vozidla, úraz, Harley Davidson, Klatovy, Dolní Lhota, Škoda Octavia, Úhlava, Janovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář narazil zezadu do odbočujícího automobilu, způsobil si vážné zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.