Počasí dnes15 °C, zítra15 °C
Sobota 26. října 2024  |  Svátek má Erik
Bez reklam

Autobus projel stodolou, která se následně zřítila. Dvaasedmdesátiletého řidiče museli hasiči vyprostit

K velmi vážné nehodě došlo v sobotu odpoledne ve Vodokrtech na jižním Plzeňsku. Autobus tam najel do stodoly, která se takřka celá zbortila. Hasiči museli vyprostit zaklíněného řidiče. Záchranáři se dále postarali o lehce zraněnou ženu.

„Ve Vodokrtech havaroval autobus. Narazil do stodoly, kterou prakticky celou zbořil. Při nehodě byla poškozena i střecha vedlejší budovy a zničen přístřešek na sousedním pozemku. Jedna osoba byla v době našeho příjezdu již venku z autobusu. Řidiče, který byl zaklíněn v kabině, jsme vyprostili a předali zdravotnické záchranné službě,“ informoval mluvčí krajských hasičů Petr Poncar.

„Na místě zasahovaly dvě výjezdové skupiny se záchranáři a jedna výjezdová skupina s lékařem. Na místě jsme si do péče převzali muže ročník 1952, který byl z autobusu vyproštěn hasiči, tohoto muže jsme dále transportovali do fakultní nemocnice na Lochotíně pro mechanismus nehody s lehkým poraněním a při vědomí. Dále jsme ošetřili ženu ročník 1953, která byla s lehkými zraněními transportována na chirurgii FN Bory,“ doplnil Lukáš Uherek z krajské záchranné služby. Alkohol u řidiče vyloučila provedená dechová zkouška. Okolnostmi nehody se policisté nadále zabývají.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením HZS Plzeňského kraje

Štítky nehoda autobusu, vážná nehoda, autobus najel do stodoly, Vodokrty

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Autobus projel stodolou, která se následně zřítila. Dvaasedmdesátiletého řidiče museli hasiči vyprostit  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.