Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Pondělí 14. října 2024  |  Svátek má Agáta
Bez reklam

Z kabiny kamionu převráceného na bok vyprošťovali hasiči zraněného řidiče na páteřové desce

Nákladní automobil havaroval v pondělí ráno u Trnové na Tachovsku na silnici II/199. Hasiči řidiče vyprostili bez použití hydrauliky a na páteřové desce ho předali do péče záchranářů.

„Náklaďák sjel ze silnice a převrátil se na bok do příkopu. Nehoda se obešla bez úniku provozních kapalin,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar. „Naši záchranáři ošetřili na místě muže ročník 1978. Následně jej transportovali s lehčími poraněními do nemocnice ve Stodu,“ doplnil mluvčí záchranné služby Lukáš Uherek.

„Podle dosud zjištěných skutečností při projíždění levotočivou zatáčkou řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla a stavu pozemní komunikace a vyjel vpravo mimo vozovku, kde se v silničním příkopu převrátil s vozidlem značky DAF na pravý bok. Při dopravní nehodě řidič utrpěl zranění a byl převezen do nemocnice k ošetření. Dechová zkouška byla negativní,“ doplnila k nehodě mluvčí policie Iva Vršecká.

Ohodnoť článek

Foto Se svolením Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky nehoda, nehoda kamionu, převrácený kamion

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z kabiny kamionu převráceného na bok vyprošťovali hasiči zraněného řidiče na páteřové desce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.