Počasí dnes13 °C, zítra10 °C
Neděle 13. října 2024  |  Svátek má Renáta
Bez reklam

Při hromadné nehodě čtyř osobáků se zranilo šest osob. Do nemocnic odvezli záchranáři čtyři ženy, muže a dítě

Hromadná nehoda čtyř osobních automobilů ochromila v sobotu večer provoz na silnici I/26 na Domažlicku. Záchranáři do nemocnic v okolí transportovali čtyři zraněné ženy, jednoho muže a jedno dítě.

„Podle dosud zjištěných skutečností jela Řidička (ročník 1980) vozidla značky Subaru ve směru od Horšovského Týna na Staňkov. Za Horšovským Týnem odbočovala do vjezdu k rodinnému domu a dávala přednost protijedoucím vozidlům. Za vozidlem Subaru zastavilo vozidlo značky Opel (řidič 1975) a Škoda (řidička 1982). Do této kolony stojících vozidel následně narazila řidička (1980) vozidla značky Citroën,“ popsala nehodu mluvčí policie Michaela Raindlová.

Alkohol byl na místě u všech účastníků dopravní nehody vyloučen dechovou zkouškou. Místo nehody je již průjezdné jedním jízdním pruhem.

„Na místě zasahovaly tři výjezdové skupiny záchranářů. Transportovali z nehody čtyři ženy, jednoho muže a jedno dítě do zdravotnických zařízení. Ve všech případech se jednalo o lehká zranění,“ informovala Andrea Divišová z krajské záchranné služby.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky hromadná nehoda, čtyři automobily, šest zraněných

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při hromadné nehodě čtyř osobáků se zranilo šest osob. Do nemocnic odvezli záchranáři čtyři ženy, muže a dítě  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.