Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Škodovka po smyku na mokru narazila do silného stromu, řidič utrpěl těžké zranění

Vážná nehoda osobního automobilu se stala na mokré vozovce poblíž bývalého motorestu U Kadrnožky na Tachovsku. Auto tam po smyku vyjelo ze silnice a narazilo do silného stromu. Těžce zraněného řidiče transportoval do nemocnice vrtulník letecké záchranné služby.

„Vozidlo havarovalo na křižovatce u spojnice Holostřevy – Skviřín. Řidiče jsme vyprostili pomocí hydraulických nástrojů a předali záchranné službě. Mimo to jsme provedli protipožární opatření a likvidaci uniklých provozních kapalin,“ informoval mluvčí záchranné služby Petr Poncar.

„Pozemní posádky na místě zajistily, ošetřily a následně předaly letecké záchranné službě dvaačtyřicetiletého muže se středně těžkým zraněním. Ta ho následně transportovala do zdravotnického zařízení,“ uvedla Andrea Divišová ze záchranné služby.

„Řidič vozidla značky Škoda jel na silnici II/605 ve směru jízdy od obce Holostřevy na obec Skviřín. Podle dosud zjištěných informací uvedl vozidlo do smyku. To následně vyjelo vpravo mimo komunikaci, kde levou přední částí narazilo do stromu. Provedená dechová zkouška byla negativní, řidič při nehodě utrpěl zranění a byl leteckou záchrannou službou převezen do nemocnice k ošetření,“ doplnila mluvčí policie Iva Vršecká.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky nehoda osobáku, náraz do stromu, těžké zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Škodovka po smyku na mokru narazila do silného stromu, řidič utrpěl těžké zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.