Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Startuje výluka na důležité železniční trati Plzeň – Cheb, potrvá dva měsíce

Dva měsíce bude trvat výluka na důležité železniční trati č. 178 Plzeň hl.n. – Cheb, která startuje už ráno 23. července 2024 v 7:45 hod. Potrvá přesně do 15:00 hodin dne 20. září 2024. Po dobu výluky nahradí všechny expresní vlaky v úseku Plzeň-Křimice – Cheb (– Františkovy Lázně/Karlovy Vary) autobusy podle výlukového řádu. Regionální vlaky (spěšné a osobní) jsou nahrazeny autobusy v úseku Pňovany – Planá u Mariánských Lázní.

„Během výluky platí také některá dodatečná opatření, například spěšné vlaky v úseku Plzeň – Pňovany jedou v upravené časové poloze podle výlukového jízdního řádu. V odlišných časech jedou také osobní vlaky 7368, 7375, 7304 a 7369 v úseku Planá u Mariánských Lázní – Cheb. Drobné odchylky v zajištění náhradní dopravy jsou ještě zhruba u tří vlaků,“ informoval Petr Šťáhlavský z tiskového oddělení Českých drah.

S ohledem k horší přístupnosti se stanice Vranov u Stříbra obsluhuje ze stanice Stříbro zvláštní autobusovou linkou náhradní dopravy. Zastávka Pavlovice se obsluhuje z mimořádné zastávky náhradní autobusové dopravy "Bor, Bezděkov". „Upozorňujeme, že u některých spojů náhradní autobusové dopravy nejsou poskytovány některé služby, například přeprava jízdních kol. Cestující a veřejnost žádáme, aby se před cestou seznámili s podrobnostmi k výluce. Ty jsou k dispozici na vývěskách v železničních stanicích nebo na webu www.cd.cz, v aplikaci Můj vlak,“ dodal Petr Šťáhlavský.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto České dráhy

Štítky výluka, železniční trať, vlaky, České dráhy, Plzeň - Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Startuje výluka na důležité železniční trati Plzeň – Cheb, potrvá dva měsíce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.