Počasí dnes28 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Zahradní kolečko spadlo za jízdy z korby náklaďáku a způsobilo vážnou havárii řidičky osobního automobilu

Velmi kuriózní nehoda se stala na silnici I/27 nedaleko od Třemošné na severním Plzeňsku. Z korby nákladního vozidla vyletělo za jízdy zahradní kolečko a spadlo na silnici. V důsledku tohoto karambolu havarovala seniorka, která jela za náklaďákem a utrpěla zranění.

„Podle dosud zjištěných skutečností jel řidič (43) nákladního vozidla značky Peugeot Boxer zařazen v pravém jízdním pruhu ve směru od Plzně na Třemošnou. Za jízdy mu z korby vozu spadlo na vozovku zahradní kolečko. Dvaasedmdesátiletá řidička osobního vozidla značky Toyota, která jela za nákladním automobilem, strhla ve snaze vyhnout se střetu řízení. Vyjela vlivem smyku mimo komunikaci a převrátila se s vozidlem na bok,“ popsala událost mluvčí policie Michaela Raindlová.

Řidička osobního automobilu při nehodě utrpěla zranění, záchranáři ji transportovali do plzeňské fakultní nemocnice. Alkohol u obou účastníků vyloučila dechová zkouška.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky spadlo kolečko, spadl náklad, vyhýbala se překážce, překážka na silnici, seniorka havarovala, nehoda seniorky, zraněná řidička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zahradní kolečko spadlo za jízdy z korby náklaďáku a způsobilo vážnou havárii řidičky osobního automobilu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.