Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Zemřel motorkář (82), kterého v úterý při jízdě na motocyklu smetlo osobní auto

, aktualizováno 10. dubna 2024, 9:10

V kritickém stavu záchranáři vrtulníkem transportovali do nemocnice dvaaosmdesátiletého muže, který havaroval na motocyklu. Střetl se s osobním automobilem. Nehoda se stala v úterý odpoledne na silnici u obce Kožlany na severním Plzeňsku. Muž ještě téhož dne v nemocnici zemřel na následky těžkého zranění.

„Záchranáři na místě ošetřili a zajistili muže ročník 1941, který utrpěl četná vážná zranění. V bezvědomí a v kritickém stavu byl transportován leteckou záchrannou službou na oddělení emergency do plzeňské fakultní nemocnice,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. 

„V 16:53 hodin jsme přijali oznámení o dopravní nehodě v obci Kožlany. Z dosavadního šetření je zřejmé, že do motocyklu jedoucího ve směru na Kralovice z dosud nezjištěných příčin narazilo osobni vozidlo (řidič ročník 1977). Zraněný motocyklista byl letecky transportován do nemocnice. Dechová zkouška u řidiče osobního vozidla byla negativní," uvedla mluvčí policie Hana Kroftová. 

„Bohužel zraněný motorkář v nemocnici podlehl svým zraněním. U zemřelého byla nařízena soudní pitva a celou věc si převzali kriminalisté z územního odboru Plzeň venkov," doplnila později mluvčí policie Eva Červenková

Ohodnoť článek

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky nehoda, těžké zranění, muž na motocyklu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zemřel motorkář (82), kterého v úterý při jízdě na motocyklu smetlo osobní auto  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.