Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Seniorka ráno nepřežila náraz vozidla do betonové vpusti. Další automobil se doslova napíchl na strom

Náraz osobního automobilu do betonové vpusti a stromů nepřežila ve středu ráno dvaadevadesátiletá spolujezdkyně. Nehoda se stala poblíž obce Hnačov na Klatovsku. Vozidlo zůstalo po nárazu převrácené na střechu. Při další nehodě jiný automobil vyletěl ze silnice a doslova se napíchl na strom.

„Osobní vozidlo havarovalo severně od Hnačova na silnici III/18711. Dvě osoby jsme vyprostili bez použití hydrauliky,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar. „Sedmapadesátiletý řidič osobního vozidla značky Mazda jel ve směru z Hnačova na Plánici. Pravděpodobně měl sjet s pravým kolem do příkopu, kdy při pokusu z něj vyjet, strhl řízení a s vozidlem sjel do protějšího příkopu, kde narazil do betonové vpusti a stromů. Spolu s ním byla ve vozu spolujezdkyně, která utrpěla zranění neslučitelná se životem,“ informovala mluvčí policie Barbora Šmaterová.

Řidič byl převezen zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. Dechovou zkoušku měl řidič negativní. Na místo byl přivolán koroner. Komunikace už je po ranní nehodě průjezdná.

Na Domažlicku vyletěl jedenadvacetiletý motorista se svým automobilem mimo silnici III/19524 mezi Ždánovem a Pařezovem. Auto přistálo mezi stromy a na jeden z nich se napíchlo přes zadní okno. Řidič měl obrovské štěstí. V tomto případě ho hasiči nemuseli vyprošťovat, ven z vozidla se dostal vlastními silami. „Řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy a na mokrém povrchu vozovky dostal s vozidlem smyk. Vyjel mimo komunikaci a havaroval. Dechová zkouška na alkohol byla negativní,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová. Záchranáři transportovali mladého muže jen s lehkým zraněním do nemocnice v Domažlicích.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje, Richard Beneš

Štítky smrtelná nehoda, náraz do vpusti, náraz do stromu, seniorka nepřežila nehodu, napíchl se na strom

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniorka ráno nepřežila náraz vozidla do betonové vpusti. Další automobil se doslova napíchl na strom  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.